E-consult

Het E-consult is een service van Fysiotherapie Move2Quality. Dit houdt in dat u per email vragen kunt stellen over klachten. Dit consult is bedoeld om u advies te geven indien u een gerichte lichamelijke klacht heeft die om de expertise van een fysiotherapeut vraagt.

Door ons de benodigde informatie te verstrekken via de onderstaande ‘Check’ kan een van onze fysiotherapeuten een goed beeld krijgen van uw klacht.

Wij zullen u dan een advies geven hoe u daar het beste mee kunt omgaan en welke oefeningen u daarvoor het beste kunt doen mits behandeling door een fysiotherapeut niet noodzakelijk is.

Na het verzenden van gegevens uit de ‘Check’ proberen u wij binnen twee werkdagen een passend antwoord te geven. Het antwoord kan zijn; een advies, een behandelvoorstel of tips om tot een oplossing van uw klacht te komen en is altijd vrijblijvend.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • binnen 48 uur (m.u.v. het weekend) zal een advies worden uitgebracht, mits er voldoende informatie over de klacht is doorgegeven.

Hoe vraagt u e-consult aan?

We vragen u vriendelijk onderstaand ‘Check’ te volgen zodat wij u een goed advies kunnen geven. Uw gegevens worden natuurlijk vertrouwelijk behandeld.
In samenwerking met Hierhebikpijn.nl